Skip to content

Uw account en beschikbaarheid

  • 4 min leestijd
  • Laatst bijgewerkt 5 november 2026
Op deze pagina
  1. Uw Blesium account en CRM
  2. Accountinstellingen pagina
  3. Naam en profielfoto bijwerken
  4. Wachtwoord bijwerken
  5. Twee-factor authenticatie
  6. Sessies
  7. Datum, tijd en taal
  8. Beschikbaarheidsstatus
  9. Ga niet weg.
  10. Gerelateerde artikelen

Op de pagina met accountinstellingen beheert u uw persoonlijke gegevens en accountbeveiliging, terwijl de beschikbaarheidsstatus bepaalt of u momenteel een gesprek voert of niet. Dit artikel beschrijft beide en hoe u afsluit.

  • AccountinstellingenProfiel, wachtwoord, twee-factor authenticatie, sessies en taal
  • BeveiligingE-mailadres en vertrouwde apparaten
  • KennisgevingsvoorkeurenMeldingen en waarschuwingsgeluiden

Uw Blesium account en CRM

U gaat CRM in met uw Blesium account. Wijzigingen die u aanbrengt in uw naam, telefoonnummer, profielfoto, wachtwoord, tweefactorauthenticatie, sessie, taal en tijdzone-informatie op de pagina met accountinstellingen zijn van toepassing op uw gehele Blesium-account; het is ook van toepassing op het accountpaneel en andere software.

Vanuit je avatar onderaan de balk, Accountinstellingen lijn.

Accountinstellingen pagina

Naam en profielfoto bijwerken

Upload en verwijder je profielfoto, Naam en Telefoon We veranderen de velden. OpslaanJe kunt drukken. Telefoon wordt gebruikt voor accountbeveiligingsmeldingen. Uw e-mailadres wordt hier weergegeven, maar niet gewijzigd.

Wachtwoord bijwerken

Huidig wachtwoord, Nieuw wachtwoord en Wachtwoord bevestigen Vul de velden in. Wachtwoord bijwerkenDruk. Het nieuwe wachtwoord moet ten minste 8 tekens lang zijn en letters en cijfers bevatten. Het wachtwoordbeleid van je werkruimte kan strenger zijn.

Wanneer u uw wachtwoord wijzigt, worden uw sessies op andere apparaten afgemeld voor uw veiligheid.

Twee-factor authenticatie

  1. Inschakelen — Inschakelen Druk op de knop.
  2. Scancode — Scan de QR-code op het scherm met een authenticatie-app op uw telefoon of voer de instelsleutel in die in de app wordt weergegeven.
  3. Bevestigen — Code gegenereerd door de toepassing Rubriek Je typt gewoon in het vak. ControlerenDruk.
  4. Bewaar de herstelcodes — Bewaar de weergegeven herstelcodes op een veilige plaats. Deze codes worden slechts één keer getoond.

Afsluiten UitschakelenDruk op; uw wachtwoord wordt gevraagd. Als u uw herstelcodes kwijtraakt, kunt u nieuwe codes krijgen door verificatie uit te schakelen en opnieuw in te voeren.

Sessies

De browsers die zijn geopend in uw account Laatst actief De naam van het apparaat dat u gebruikt Dit apparaat Schrijver. Een apparaat dat u niet herkent Afmelden Log in en wijzig uw wachtwoord.

Andere sessies sluiten Alle sessies worden gesloten, behalve dit apparaat, en ook uw vertrouwde apparaten worden opnieuw ingesteld. Deze apparaten vragen bij de volgende aanmelding om een nieuwe verificatiecode.

Datum, tijd en taal

Taal paneltaal, Tijdzone Hiermee geeft u de tijdzone op waarin alle datums en tijden in het deelvenster worden weergegeven. Auto (tijdzone van mijn apparaat) De optie gebruikt de tijdzone van uw apparaat. Land U kunt dit veld leeg laten.

Ga naar je accountpaneel om je e-mailadres te wijzigen, je vertrouwde apparaten te beheren en je back-upherstelcodes te vernieuwen Beveiliging Gebruik de tab. En je kunt je account sluiten, niet in de CRM, maar in het accountpaneel. Gegevens & privacy Tab.

Beschikbaarheidsstatus

Wanneer je op je avatar klikt, verschijnt de statusbalk bovenaan de kaart die wordt geopend. Als je erbij komt, worden vier dingen onthuld:

StatusWat het team zietHeb je een afspraak?Kennisgevingen
OnlineGroene stipJa.Normaal
LeegMaansymboolNeeNormaal
Niet storenRood pictogramJa.Geluid, bureaublad en browsermeldingen uitschakelen
OnzichtbaarZie je offlineNeeNormaal
  1. Selecteer de status — Als u direct op een status drukt, wordt deze permanent ingesteld.
  2. Duur instellen — Voor een blijvend actieve gebeurtenis plaatst u de muisaanwijzer op de gebeurtenis en kiest u uit de vervolgkeuzelijst: 15 minuten, 1 uur, 8 uur, 24 uur, 3 dagen of Altijd.
  3. Bekijk einde — In het geval van een duur, schrijft de eindtijd onder de lijn; wanneer de tijd opraakt, keert u automatisch terug naar Online.
  • Leeg en Onzichtbaar In dat geval slaat de afspraak je over en zal het chatvenster op je website je niet beschikbaar tellen.
  • Niet storen Het is geen niet-bestaan: gesprekken blijven aan u toegewezen, in-panel notificaties en e-mails komen binnen. Het bevestigingsgeluid van uw eigen bericht en de beltoon voor inkomende oproepen gaan opnieuw over.
  • Alleen jij kunt je situatie veranderen; je leidinggevende kan het niet voor jou veranderen.

Uw beschikbaarheid is uw huidige verklaring. Je manager ook. Team › Gebruikerslijst Onder een gemachtigde pagina kunt u permanente regels instellen: Afspraken accepteren, Afspraken accepteren of één van de opties op basis van Werktijden en het aantal afspraken dat tegelijkertijd kan worden toegewezen Atama-limiet.

Ga niet weg.

De onderkant van de rekeningkaart Eruit. Hiermee sluit u uw sessie en wordt u naar het inlogscherm gebracht. Als je op dat moment een telefoongesprek hebt, is het voorbij. Uw sessies op andere apparaten blijven geopend. Klik op de knop Sessies om ze allemaal te sluiten. Andere sessies sluitenGebruik de.

Gerelateerde artikelen

Uw account en beschikbaarheid | Blesyum Yazılım