Teamleden, rollen en bevoegdheden
Op deze pagina
In het teamgebied beheert u uw teamleden die oproepen beantwoorden in CRM: wie in het team, wat ze kunnen doen met welke autorisatiegroep en van welke groep ze oproepen ontvangen. Voor deze schermen is het " " Teamleden beheren " ".
- Alle ledenTeamlijst, statussen en uitnodiging
- Uitnodigingen Onaanvaardbare uitnodigingen
- AutorisatiegroepenWat rollen kunnen doen in CRM
- GroepenWelk team krijgt de interviews?
In de CRM, in het Blesium account?
Een deel van het werk wordt gedaan in de CRM-teamruimte, een deel in uw Blesyum-account (accounts.blesyum.com), dat uw volledige werkruimte beheert.
| Werk | Waar |
|---|---|
| Stuur een uitnodiging via e-mail en geef CRM rollen en groepen | CRM: Het team › Leden › Alle leden |
| Het direct openen van een persoons account (naam, e-mail, telefoon, tijdelijk wachtwoord) en het geven van toegang tot meerdere software | Blesium-rekening: Team en autorisatie › Gebruikers › Gebruiker toevoegen |
| CRM-rol, groep, toewijzingslimiet, vaardigheid en prioriteit | CRM-lidpagina |
| Alleen in CRM, opschorten, verwijderen uit team | CRM |
| Werkruimte-toegang afsluiten en opnieuw openen, eigendom overdragen | Blesiumberekening |
| Afmelden bij uw account | Blesium-accountinstellingen |
| Profielfoto | Alleen de persoon zelf, vanuit zijn eigen Blesium-verslag. |
Voor het Blesium account scherm: Gebruikers.
Ledenlijst
Het team › Leden › Alle leden Elke regel van de pagina bevat de naam, e-mailadres, rol en status van een teamgenoot; Leden zoeken Met een filter. In de status kolom schrijft men: Toegang geweigerd, Opgeschort, of de persoon een zelfgekozen optie heeft gekozen (Leeg, Niet storen, Onzichtbaar), laatst bekeken tijd of of hij/zij een afspraak wil accepteren.
De rechterkolom Teamstatus Het laat zien wie er momenteel aan het werk is: mensen die staan in de secties Online, Gratis, Niet storen en Offline, met het aantal open gesprekken eronder, & quot; Volledige capaciteit & quot; voor degenen die de limiet bereiken, & quot; Geen vergadering acceptatie & quot; voor hen die dat niet doen. Dezelfde lijst op smal scherm Teamstatus Opent met een knop. Als je de rechten hebt om rapporten te bekijken, zal het prestatierapport van je teamgenoten ook onder de lijst verschijnen.
Op paneel Wachten en Toegang geweigerd Rijen verfijnen de lijst.
Nodig geen teamgenoot uit.
- Nodig je teamgenoten uit — Alle leden Druk op de knop op de pagina; een lade opent aan de rechterkant.
- E-mails — Typ het adres en druk op
Enter; je kunt meerdere adressen toevoegen (tot 100 tegelijk). - Functie: vereist. De lijst bevat alleen autorisatierollen in CRM.
- Groep — Optioneel; u kunt later een groep toevoegen als deze er nog niet is.
- Een uitnodiging verzenden — Uitnodiging Uitnodigingen Op de pagina. De persoon opent de link in de e-mail; als hij geen Blesium-account heeft, registreert hij zich, als hij dat wel heeft, sluit hij zich aan met zijn eigen account.
Uitnodigingen Voor elke uitnodiging op de pagina Opnieuw verzenden, Kopieer uitnodigingslink en Annuleren Ze hebben keuzes.
Lid-pagina
Door op een eiland in de lijst te klikken, wordt de ledenpagina geopend. Gegevens Op tabblad:
- Details: naam en adres Atama-limiet, dat wil zeggen hoeveel interviews een persoon tegelijkertijd kan nemen.
- Vaardigheden en prioriteit: gebruikt in de toewijzingsstrategie van de groep; kleine prioriteit wordt eerst geprobeerd.
- Groepen: vanuit welke wachtrijen de persoon is gebeld.
- Rollen: een persoon krijgt alle rechten van de rollen die hem zijn toegewezen.
- Post-loginstatus: Vergaderingen accepteren, Accepteer de afspraak niet. of Op basis van werkuren.
Wanneer u een wijziging aanbrengt Wijzigingen opslaan verschijnt. Vergaderingen Het tabblad toont de recente gesprekken van de persoon.
Je kunt je rol niet veranderen, een andere manager wel. De rol van de werkruimte-eigenaar kan niet worden gewijzigd vanaf hier, het eigendom moet eerst worden overgedragen.
Autorisatiegroepen
Team › Autorisatie en structuur › Autorisatiegroepen Laat zien wat elke rol kan doen in CRM. Type kolom Systeem of Speciaal Schrijver. Systeemrollen zijn sjablonen en alleen-lezen; u kunt er een openen om uw eigen rol in te stellen Kopiëren Zeg, of, Nieuwe machtigingsgroep Begin met niets.
In het bewerkingsscherm worden machtigingen gegroepeerd onder koppen zoals Vergaderingen, Klanten en bedrijven, Kanalen, Team, BLE AI en schrijft u waaronder elke machtiging wordt geopend. Pardon., per rubriek Alles selecteren en Hassas Het teken (onherroepelijk, geeft geld uit of geeft toegang aan iemand anders) maakt het makkelijker.
- Wanneer u beheerdersrechten verleent aan een gebied, wordt ook de weergavemachtiging van hetzelfde gebied gecontroleerd.
- Je kunt geen toestemming geven aan iemand zonder het te hebben.
- Je kunt je eigen rol niet bewerken; de werkruimeigenaar is de uitzondering.
- Wijzigingen worden onmiddellijk toegepast op iedereen met die rol.
- Voor het wijzigen van rollen is de toestemming "Skillgroepen aanmaken, bewerken en verwijderen" vereist. Zonder deze toestemming ziet u alleen het scherm.
Als een rol ook autorisatie verleent in andere software, wordt "Gebruikt in andere software ook" in de lijst geschreven. Het CRM scherm verandert alleen de CRM rechten; de overige en het verwijderen van een dergelijke rol gebeurt vanuit het Blesium account. U kunt een rol die nog steeds is toegewezen aan leden niet verwijderen, de leden moeten eerst naar een andere rol worden verplaatst.
Groepen
Team › Autoriteit en structuur › Groepen Bepaalt aan welke teamleden een nieuwe vergadering wordt gepresenteerd. Een nieuwe groep toevoegen In het formulier geopend met:
- Afspraakmethode: Automatische toewijzing verdeelt de vergaderingen onder de afgevaardigden die de vergadering aanvaarden; Manuel atama Hij zal het iedereen vertellen en de eerste die het overneemt, wordt toegewezen.
- Benoeming strategie: First fit, In turn (langste om geen baan aan te nemen), Langst in vacature, Minst open speech of Prioriteit, dan meest talent.
- Verplichte vaardigheden: de vertegenwoordiger moet allemaal over deze groep beschikken om te worden geïnterviewd.
- Leden: elk lid Primaire vertegenwoordiger of Plaatsvervanger Reserve wordt alleen toegewezen als primaire niet beschikbaar is of de limiet ervan is bereikt.
De standaardgroep bevat alle gemachtigden en kan niet worden verwijderd. Als u een groep verwijdert, worden de leden en gesprekken niet verwijderd.
Opschorten en verwijderen uit team
Dit kan via het drie-punts menu aan de rechterkant of via de ledenpagina Acties knop:
- Ophangen in CRM.: de persoon ontvangt geen nieuwe afspraken en verschijnt in de wacht bij het team; Blesium account en andere software worden niet beïnvloed. Tot ik het optil. Of je kunt een einddatum kiezen, of je kunt een reden schrijven om het team te laten zien. Om het terug te nemen Opnieuw inschakelen in CRM.
- Ga van het team af.: de persoon verliest toegang tot deze werkruimte, rollen en groepslidmaatschappen; het Blesium-account wordt niet verwijderd. U kunt een notitie achterlaten op het record.
Wat als je open discussies had? Wachtrij terug (standaard; eerste beschikbare teamgenoot neemt het over) of delegeer aan een specifieke persoon. Ophangen. Blijf bij de opdracht. Hij heeft de keuze.
Deze opties zijn gesloten voor de werkruimeigenaar en u, omdat ze in het menu staan. Toegang is alleen in het menu van leden waarvan de accounts zijn uitgeschakeld Beheren in Blesium account is gevonden.