Teamchat
Teamchat is het gebied waar je communiceert met je teamgenoten die CRM buiten klantvergaderingen gebruiken: een algemeen kanaal waar iedereen aan onderworpen is of naar wordt verplaatst.
Op deze pagina
Teamchat is het gebied waar u met uw teamgenoten communiceert via CRM buiten klantvergaderingen: een algemeen kanaal voor iedereen, onderwerp- of dienstspecifieke kanalen en directe berichten tussen twee personen. Hier kun je ook een klant of een klantbericht als kaartje delen en vragen stellen aan het team.
- TeamchatOpen je kanalen en directe berichten.
- KennisgevingsvoorkeurenHerinneringsmelding in- of uitschakelen
- Teamleden en autoriteitBepaal wie je teamchat kan gebruiken
Waar kan ik Team Chat gebruiken?
De onderste linker rijstrook Team Klik op het pictogram. In open paneel Teamchat Je ziet de kanalen waarop je bent geabonneerd. Kanalen en zoeken rij, Directe berichten Uw één-op-één correspondentie onder de kop. Personen met de machtiging om het team te beheren, zien ook de koppen Leden, Machtigingen en structuur en Controle in hetzelfde deelvenster.
- De naam van het kanaal met ongelezen berichten is vetgedrukt.
- Het nummer in het teampictogram geeft ongelezen privéberichten en berichten weer waarin u wordt genoemd. Er verschijnt een kleine stip op het pictogram als er alleen ongelezen berichten in kanalen zijn.
- Wanneer u de teamchat opent, wordt het laatst bekeken kanaal geopend of het #algemeen-kanaal als u dit voor de eerste keer opent.
Voor teamchat is de machtiging 'Gebruik teamchat' in uw groep vereist. Zonder deze toestemming zijn de opties voor teamchat en delen in vergaderingen niet zichtbaar.
Kanaaltypen
| Deur | Wie ziet | Opmerking |
|---|---|---|
| Algemeen | Iedereen in het team. | Iedereen is automatisch lid; kan niet worden losgekoppeld, gearchiveerd |
| Kanaal openen | Elke teamgenoot. | Leesbaar zonder join; beschrijfbaar Kanaal sluiten |
| Privékanaal | Alleen toegevoegde leden | Uitgeschrevenen kunnen je niet zien in de lijst of zoeken |
| Rechtstreeks bericht | Slechts twee mensen. | Open geen tweede privébericht met dezelfde persoon |
Kanaal aanmaken
- Nieuw kanaal: druk in het deelvenster Team op de plusknop naast de kop van de teamchat.
- Naam en Onderwerp — De naam is maximaal 80 karakters lang, je hoeft geen # aan het begin te schrijven; het zal niet aangemaakt worden als er een open kanaal met dezelfde naam is. Het onderwerp is optioneel (maximaal 250 tekens).
- Privékanaal: als je de sleutel ontgrendelt, kunnen alleen leden die je toevoegt het kanaal vinden en lezen.
- Kanaal aanmaken — Eerste leden Toevoegen aan Verlanglijst Van het veld en opslaan. De persoon die het kanaal opent, wordt de channelmanager.
Voor directe berichten klik je op de plusknop naast de kop 'Prive Messages' en selecteer je je teamgenoot.
Kanaalgegevens
De knop Aantal abonnees in de bovenste balk van het kanaal (in privéberichten Gegevens) opent:
- Over: Alleen kanaalbeheerders en teammanagers kunnen de naam en het onderwerp wijzigen.
- Leden: iedereen in het kanaal kan mensen toevoegen; het verwijderen van leden is open voor de kanaalbeheerder en teammanager.
- Instellingen: Opzetten, Verlaat het kanaal En voor managers. Archiefkanaal. Het gearchiveerde kanaal is leesbaar maar niet schrijfbaar; Verwijder kanaal uit archief En heropend.
Schrijf een bericht
Enter→ Verstuurt het berichtShift+Enter→ Naar nieuwe regel gaan@→ Noem een teamgenoot; selecteer de suggestie met de pijltjestoetsen en voeg deze toe metEnterofTab↑→ Opent uw laatste bericht om te bewerken wanneer het opstelvak leeg isEsc→ Stopt met bewerken of beantwoorden
Een bericht kan maximaal 4000 tekens bevatten. De halve tekst wordt per kanaal in uw browser opgeslagen. Als iemand schrijft, staat de regel "schrijft..." na het laatste punt dat je leest. Nieuwe berichten Een lijn verschijnt.
Wanneer u een bericht tegenkomt:
- Reactie toevoegen: laat een van de acht reacties los; door op dezelfde reactie te drukken, wordt deze weer tevoorschijn gehaald.
- Antwoord: je antwoordt door het bericht te citeren.
- Doorsturen: stuurt het bericht naar een ander kanaal of teamgenoot, eventueel met een opmerking.
- Andere acties: schrijf je eigen bericht Bewerken of Filter. In kanalen met een naam kunnen de kanaalbeheerder en teammanager ook berichten van anderen verwijderen; in directe berichten kan iedereen alleen zijn eigen bericht verwijderen.
Herinnering, melding en dempen
- De persoon die je noemt, krijgt een melding 'Je bent genoemd in de teamchat'. Er kunnen maximaal 20 personen in een bericht worden vermeld; in privékanalen en directe berichten kunnen alleen degenen die het gesprek kunnen zien, worden genoemd.
- Als je het bericht bewerkt en iemand anders vermeldt, wordt alleen de nieuw genoemde persoon op de hoogte gesteld.
- Kanalen en directe berichten komen niet in de meldingenlijst voor; gedempte chats geven een waarschuwing af. Het bericht naar het kanaal dat op het scherm staat, wordt als gelezen beschouwd en klinkt niet.
- Opzetten: houdt het aantal ongelezen berichten van het gesprek bij, maar maakt geen geluid. Maar de vermaning is tot jullie gekomen.
Herinneringsmelding Uw meldingsvoorkeuren U kunt deze functie uitschakelen; het heet 'Vermeld in teamchat'.
Deel klant en vergadering met team
In het interviewscherm kun je het team vragen: " Zou je dit noemen? " of " Wat betekent dit? " Inhoud wordt niet gekopieerd naar de chat, het gaat als kaarten.
| Vanwaar | Opties | Vertrokken kaart |
|---|---|---|
| Menu van een bericht in een afspraak | Vraag het team | Berichtcitaat |
| Menu met drie punten op de vergaderingswerkbalk | Delen in teamchat | Vergadering |
| Hetzelfde menu | Stuur client naar team | Client |
| Klantenprofiel | Stuur naar team | Client |
| De plusknop in het schrijfvak van de chat | Een klant of afspraak toevoegen | Klant of vergadering. |
Delen Verzenden naar Selecteer een kanaal of teamgenoot in het veld; het wordt automatisch geopend als je geen direct bericht met de persoon hebt. Bericht Het gebied is optioneel. In de tekstvakkiezer kunt u een klant zoeken op naam, e-mail of telefoon, op onderwerp van afspraak of op nummer in de vorm van #123.
Contactgegevens op de klantenkaart, aantal openstaande oproepen, Nu, Profiel openen en Bijeenkomst starten is gevonden. Met de kiesknop start u het gesprek vanaf uw CRM-telefoon als u er een hebt, of opent u het nummer met de kiestoepassing van uw apparaat. Op de offertekaart staat dat het bericht een klantbericht, teamreactie of interne opmerking is; Openen in afspraak We gaan elkaar ontmoeten.
De kaarten worden aan iedere lezer getoond op zijn eigen autoriteit. Een persoon die de klantgegevens niet ziet, ziet de e-mail en telefoonnummers op de kaart niet; een persoon die geen oproepen ziet, ziet een waarschuwing in plaats van de tekst van de offerte. Een bericht dat vanuit een privékanaal wordt verzonden, wordt voor mensen die dat kanaal niet zien weergegeven als 'Omgeleid vanuit een gesprek dat u niet hebt gezien'.
Kanalen zoeken en berichten zoeken
Team › Teamchat › Kanalen en zoeken Bladzijde:
- Zoeken in berichten: zoekt naar ten minste 2 tekens, in alle leesbare kanalen en uw directe berichten; toont de laatste 50 resultaten.
- Kanalen waarvan u lid kunt worden: open kanalen waarvan je geen lid bent; Aansluiten Met u binnenkomen.
- Gearchiveerde kanalen: gearchiveerde kanalen waarop u zich hebt geabonneerd.
Veelgestelde vragen
Kan iemand anders mijn privéberichten zien?
Nee, nee. Het privébericht is alleen voor twee personen; niemand anders, inclusief teammanagers, kan het lezen of vinden in zoekopdrachten.