Skip to content

Een oproep beantwoorden

  • 6 min leestijd
  • Laatst bijgewerkt 5 november 2026
Op deze pagina
  1. Een bericht, een briefje?
  2. Werkbalk
  3. Verzenden
  4. Wat gebeurt er nadat u het hebt verzonden?
  5. Via welk kanaal de boodschap gaat
  6. Een verzonden bericht bewerken en verwijderen
  7. Kanaalbestandslimieten
  8. Gerelateerde artikelen

Het antwoordvak bevindt zich onder de open oproep. Vanaf hier stuur je berichten naar de klant, laat interne notities achter aan je team, voeg kant-en-klare antwoorden, artikelen en bestanden toe. Als de persoon meerdere kanalen heeft, kunt u ook kiezen via welk kanaal het bericht wordt verzonden.

  • Postvak INOpen afspraken om op te reageren
  • Ready ResponsesBeheer uw veelgebruikte teksten
  • KanalenBekijk je geassocieerde kanaalaccounts, vereist beheerdersrechten
  • Schrijf vanuit verschillende kanalenKanaal selector details

Een bericht, een briefje?

De knop linksboven in het vak bepaalt het type van wat je typt. Bericht Ga naar de klant. Opmerking Een interne notitie die alleen je team kan zien; de achtergrond van het vak verandert in een notitie en de verzendknop Notitie toevoegen Het is oké. Bijzonderheden: Inside notes en geen vermelding van teamgenoten.

Het antwoord dat u typt, wordt opgeslagen als concept in deze browser totdat het wordt verzonden. Het gaat niet verloren als u de vergadering verlaat. Als een andere vertegenwoordiger hetzelfde gesprek bekijkt of schrijft, dan staat er direct boven het vak: "Iemand anders bekijkt dit gesprek." of "... Het zegt...

Werkbalk

  • Ready Responses → Het opent ook met ⌘/Ctrl+K. De tekst die u zoekt wordt toegevoegd aan het vak; de variabelen in de tekst (bijv. De afspraak wordt gevuld met de gegevens van de afspraak. Je kunt een nieuw pre-reply maken met de + in het venster dat wordt geopend.
  • WhatsApp template → Verschijnt alleen in het WhatsApp-kanaal; hiermee kunt u een gevalideerde sjabloon selecteren en verzenden.
  • Macro toepassen → Toont of er macro's in de werkruimte zijn; schrijft de stappen van elke macro onder het menu.
  • Onthoud een teamgenoot Het verschijnt alleen in de notitie.
  • Emoji → Emoji selector.
  • Artikel toevoegen → Het opent ook met ⌘/Ctrl+/. De koppeling naar het geselecteerde Helpcentrumartikel wordt toegevoegd aan de tekst.
  • Bijlagen laden → Voegt bestanden toe. U kunt bestanden slepen en neerzetten op de doos; het bijgevoegde bericht kan ook worden verzonden als platte tekst.
  • Afbeelding toevoegen → Plaats de afbeelding in de tekst.
  • Ontwikkel tekst → Alleen weergegeven wanneer BLE AI is ingeschakeld: Eenvoudige tekst, Tekst inkorten, Tekstlink, Spelling en grammatica controleren, De toon wijzigen en Vertalen.

Wanneer u een gedeelte van de tekst selecteert, worden opmaakhulpmiddelen zoals vet en cursief weergegeven.

Verzenden

Antwoord Druk op de knop of gebruik ⌘/Ctrl+Enter; Enter opent alleen een nieuwe regel. Het bericht verschijnt onmiddellijk in de stream. Als de verzending mislukt, wordt het tekstvak dat u hebt ingevoerd teruggestuurd en wordt de reden voor de fout weergegeven.

Door te antwoorden wordt de vergadering niet gesloten. Bij het verzenden:

  • Als er niemand is benoemd, dan ben jij dat.
  • Als de vergadering is gesloten of in de wachtstand staat, wordt deze opnieuw geopend en wordt op de bovenste balk kort 'Opnieuw geopend' weergegeven. Vergrendelde gesprekken worden niet ontgrendeld.
  • Als een gesprek wordt gevoerd door BLE AI, wordt het gesprek naar u overgedragen.

Gebruik de statusknop in de bovenste balk om te sluiten: Aanstelling, sluiting en uitstel van vergaderingen.

Wat gebeurt er nadat u het hebt verzonden?

Antwoord De pijl naast de knop biedt drie opties: Verzenden en op pagina blijven (standaard), Verzenden en naar volgende actieve pagina gaan (opent een subconferentie in de lijst) en Verzenden en terugkeren naar weergave. Uw keuze wordt apart onthouden voor chat- en aanvraagtypen in deze browser. Niet van toepassing op notities.

Via welk kanaal de boodschap gaat

In gesprekken die van een berichtenkanaal afkomstig zijn, staat de kanaalknop naast de typeknop in de berichtmodus en geeft de naam aan van het kanaal waarnaar het bericht zal gaan. De standaardinstelling is het kanaal dat de client het laatst heeft ingevoerd. Uw selectie wordt elke keer dat u terugkeert naar de vergadering opnieuw ingesteld op deze standaardinstelling. Wanneer u op de knop klikt, Kanaal verzenden Hieronder staat het nummer of de gebruikersnaam van de client op dat kanaal en de kanaalstatus naast elk kanaal:

  • " Vrije tekst kan worden verzonden . " of " Antwoordvenster open . " Sluiten.
  • Na 24 uur op Instagram en Messenger: " 24 uur verstreken - vertegenwoordiger mag voor 7 dagen weggaan. "
  • WhatsApp: "24-uurs venster gesloten - alleen goedgekeurde sjablonen"
  • " Gesloten — dit kanaal staat het bedrijf niet toe om het eerste bericht te verzenden; het wordt geopend wanneer de klant schrijft. "
  • Dit kanaal is niet verbonden.

Als een kanaal is geselecteerd waar vrije tekst niet kan gaan, wordt het vak vergrendeld en schrijft de reden. Afsluiten op WhatsApp Sjabloon selecteren In andere gevallen kunt u een ander kanaal kiezen bovenaan of de klant bellen. Het noottype is altijd open. Als u een telefoonfunctie hebt en het nummer van de klant is geregistreerd, is er ook een optie voor bellen in de lijst; uw telefoon gaat eerst over. Kanaal toevoegen... En de andere laat je een nieuw kanaal toevoegen door een ander record van de persoon samen te voegen.

Een verzonden bericht bewerken en verwijderen

De knop ⋯ die verschijnt wanneer u de muisaanwijzer over een bericht beweegt, biedt de volgende acties: Bewerken (niet in de berichten van de klant), Vraag het team (het bericht verplaatsen naar de teamchat, vereist toestemming voor teamchat), in e-mailberichten Toon originele e-mail In mijn oog.

KanaalZal de aanpassing de klant bereiken?
WhatsApp, Instagram, Messenger, Apple BerichtenNee, het kanaal staat niet toe om het verzonden bericht te bewerken, stuur de correctie met een nieuw bericht
TelegramJa, tot 4096 tekens, waarvan 1024 in bijgevoegde berichten
Live chat, e-mail, interne notitiesCRM-record bijwerken; gemailde tekst blijft ongewijzigd

Je kunt een bericht dat de klant nooit heeft bereikt op elk kanaal bewerken. Verwijderen optie in berichten Verwijderen uit inbox Het bericht verlaat alleen uw inbox, de klant blijft het zien in zijn eigen chat. De interne notities worden eigenlijk verwijderd.

Kanaalbestandslimieten

KanaalBovengrens voor enkel bestand
WhatsApp5 MB
Telegram10 MB
Instagram, Messenger25 MB
Apple-berichtenKan bestand niet verzenden

Een supplement dat de lijn overschrijdt, wordt niet naar dat kanaal geleverd. Verklein grote bestanden of deel ze als een link.

Gerelateerde artikelen